A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Завадівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області
«Школа й родина – колиска єдина з неї черпаєм життя»

Разом до Перемоги

Публікація про неймовірних жителів села Завадівка‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

До виробництва наших окопних свічок також долучилися учні Завадівської гімназії, за що дуже велика вдячність♥️♥️♥️, доречі, вони такі ж енергійні❗️За 2 дні працівники будинку культури, жителі та учні гімназії накрутили 2183шт., заготовок «окопних свічок»❗️Також дуже дякуємо за віск, свекор відразу розпалив та залив свічки♥️

Крім цього, ще плетуться сітки разом з #мережимоперемогу

Люди ВИ неперевершені

Дякуємо ВАМ♥️♥️♥️

Разом до перемоги🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Дата: від до Скинути

Привітання

Бурхливими оплесками та теплими обіймами колеги проводили завідувачку Завадівської бібліотеки Любов Олександрівну Дрозд на заслужений відпочинок. З визначною подією вітали, сільський голова Анатолій Пархоменко, завідувач сектору ОКМСІП Селищенської сільської ради Антоніна ЛЯШЕНКО, староста с.Завадівка Валентина Шаповал,колеги,друзі!!!Прийміть щиросердечні вітання, сповнені людської шани та поваги до вашої багаторічної бібліотечної праці! Нехай дружні привітання колег та друзів додадуть наснаги у скарбничку Вашої душі, а людська шана буде подякою за плідну діяльність, чуйність та уміння творити добро! За час своєї роботи у Завадівській бібліотеці Любов Олександрівна проявила себе як професіонал високого рівня та досвідчений організатор, неперевершений бібліотекар та наставник. За сумлінне виконання своїх обов‘язків сільський голова Анатолій Пархоменко вручив почесну грамоту.

09:18 31.12.2022

Після тривалої перерви загомоніла Завадівська гімназія новими голосами

Після тривалої перерви загомоніла Завадівська гімназія новими голосами, наповнилася дитячим сміхом, зазвучала патріотичними піснями. Діти з Завадівки, Кошмака, Миропілля, Києва, Одеси, Луганська, Донецька, Черкас щодня поспішали до нас. На них чекали цікаві розваги, квести, майстер-класи, спортивні ігри, смаколики. Кожен день був не схожий на інший. Дякую дітям за їх позитивні емоції, за усмішки, за ті хвилини дитинства, які вони нам дарували. дякую педагогічному колективу, які організовували цікаве і змістовне дозвілля, дякую технічному персоналу, які готували смачні страви та тримали школу в чистоті, дякую старості села Шаповал В.В., завідуючій сектором освіти Ляшенко А.В., голові громади Пархоменку А.С., які постійно переймалися питаннями організації відпочинку. Дякую батькам за їх виховання, за їх розуміння і підтримку. Бажаю всім мирного неба, перемоги та щастя вам та вашим діткам.

09:16 28.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень